Extra szolgáltatások

0
Összesen : 0 Ft
A kosarad jelenleg üres!
frissítés

Üdvözöljük a Kisalföldgumi vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbi szerződési feltételeket alaposan olvassa el:

Az eladó:

Chapó Zoltán E.V.
Cím: 9028 Győr, Szent Imre út 107/b
Adószám:

Telefonszám: + 36 20 9542-946

Adatkezelés nyilvántartási száma:

Rendelés és szállítás:

A kisalfoldgumi.hu weboldalon történt rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot illetve tisztában van a rendelés menetével.

A vásárlás csak akkor lehetséges, ha a vásárló a regisztrációhoz szükséges összes adatot hiánytalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Kisalföldgumi nem vállal felelősséget.

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

A megrendelt termékeket a vevő személyesen átveheti, szerződött partnereink egyikénél;

  • Győrben (9028 Győr, Szent Imre út 107/b) H-P: 8-16 Sz: 8-12
  • Nyúlon (9082, Nyúl, Kossuth út 85) H-P: 8:30-16:30 Sz: 8-12
  • illetve kérhet futárszolgálattal való kiszállítást.

Átvételkor az árut a vevő köteles tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezután hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem fogadunk el.

A kézbesítés időpontjáról a futárszolgálat vagy a Gumibróker értesíti a vevőt, ezután a vevő kötelessége gondoskodni arról, hogy a közösen megállapodott időben a csomagot átvegye. A vevőnek a kiszállítást megelőző legalább 24 órával előre jeleznie kell, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.

A szállítási határidő raktáron levő termékeinkből Budapesten 48 óra, vidékre 72 óra. Hétvégén nincs szállítás. Amennyiben bármilyen okból a megrendelés teljesítése ennél több időt venne igénybe, a regisztrációkor megadott elérhetőségeken értesítést küldünk a megrendelőnek.

Fizetés

A fizetés a kiszállított áru átvételekor, készpénzben történik.

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak!

Az elállási jog gyakorlásának feltételei

(Kivonat a jogszabályból, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet)

A fogyasztó a szerződéstől 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat.

A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.

Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.

Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.

A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Autógumi használati útmutatás

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, ennek ellenére pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, a mérettől és kiviteltől függően eltérések lehetnek a megjelentekhez képest (több vagy kevesebb mintázati borda, csatorna, stb). Az árak a weboldalon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek, kivéve ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak, - akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől.

Elérhetőségeink

  • Cím: 9028, Győr Szent Imre út. 107/B

  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Mobil: 06-20-9542-946

Top
A rendszer cookikat használ. Az oldal használatához, kérjük fogadja el használati feltételeinket. More details…